Četvrtak 30.11.2017.
13:54
Tanjug, Vestionline

Marej osnovao firmu i sprema se za kraj karijere?

EPA/Facundo Arrizabalaga
Tenis u drugom planu: Endi Marej sa suprugom

Marej se u potpunosti posvetio pripremamam za povratak na teren, pa će ove sedmice trenirati u Majamiju. Nekada najbolji teniser sveta se nije takmičio od četvrtfinala Vimbldona zbog povrede kuka, a turnirima bi trebalo da se vrti u Brizbejnu. S toga će sa timom otputovati u Australiju još krajem decembra.

- On je dobro. Oporavlja se kako je i očekivano. Radi sve što mu se kaži. Biće spreman za početak sezone - otkrila je Džudi Marej, majka 16. na ATP listi.

U međuvremenu, Britanac je osnovao kompaniju koja se bavi menadžmentom, u kojoj planira da radi kada okonča karijeru. Cilj kompanije je, kako kaže, da pomogne mladim sportistima da se snađu na početku karijera, pa je u 'zaaštitiu' uzeo britanske sprintere Šenon i Šeriz Hilton i mladog tenisera Ejdana Mekhaga.

- Kada otpočnete karijeru u sportu, nije lako ni vama ni vašoj porodici da donesete prave odluke i nađete ljude kojima možete da verujete. Kada sam odrastao, donosio sam neke olduke koje možda i ne bih da sam imao iskustva - objasnio je Endi.

2024 © - Vesti online