Četvrtak 30.11.2017.
12:59
alo.rs, Vestionline

Lukas ostavio Sašu Popovića!

N. Đurović
Aca Lukas izabrao bolju poslovnu ponudu

Da se nešto čudno dešava, moglo se naslutiti po tome što se Vuksanović nije pojavio na poslednja dva snimanja najpopularnijeg muzičkog takmičenja, pa je Saša Popović pozvao Miru Škorić da ga zameni, ali niko nije znao da je Lukas navodno već završio saradnju sa "Grandom".

- Lukas je godinama u žiriju "Zvezda Granda" i doskora nije ni razmišljao da će ga napustiti. Međutim, ponuda koju su mu izneli čelnici TV "Pink" oborila ga je s nogu. Željko Mitrović namerava da uskoro ponovo pokrene "Pinkove zvezde" i potreban mu je jak igrač kao što je Aca, zato ne žali ni novac ni reklamu - otkriva izvor "Alo".

On objašnjava da je pevača Mitrovićeva ponuda oduševila, ali da odluku ipak nije doneo sam:

- Lukas nikad nije bio plaćen za "Zvezde Granda" niti je tražio novac, i uvek je isticao da mu je učešće u toj emisiji dodatno podiglo popularnost te da je Saša Popović najkorektniji čovek u šou biznisu. Od "Granda" je uvek dobijao svaku moguću podršku kada su u pitanju organizacija i reklama. Ipak, Mitrovićeva ponuda bila je neverovatno dobra, pošto je, osim logistike, podrazumevala i visok mesečni honorar za buduće žiriranje. Aca pak nije odmah pristao jer je smatrao da je nekorektno da napusti "Zvezde Granda" usred sezone. Ipak, njegovi saradnici ubedili su ga da bi prelazak u "Pinkovo" jato bio odličan poslovni potez i da tu priliku ne sme da propusti. Na kraju je popustio i poslušao ih - kaže naš sagovornik, koji navodi i da je Saša Popović bio šokiran Lukasovom naprasnom odlukom, ali da nije pokazivao ljutnju.

Lukas: "Grand" nije ni trebalo da ide s "Pinka"!

Da Vuksanović ima visoko mišljenje o "Pinku", videlo se početkom oktobra, kada je zbog sukoba TV "Prva" i kablovske mreže "SBB" odloženo emitovanje "Zvezda Granda", pa se pisalo da će se emisija vratiti na "Pink".

- Ne želim da ulazim u Popovićeve odluke, ali smatram da u principu nikada nije ni trebalo da odemo sa "Pinka" - rekao je tada Lukas za "Alo!" i dodao da za žiriranje nije tražio novac i da sa Popovićem ima čvrst dogovor

- Saša je navikao na dolaske i odlaske pevača, ali ga je Lukasov potez baš razočarao. Ipak, poželeo mu je sreću, a njemu sada ostaje da razmisli da li će pozvati Miru Škorić ili nekog drugog da ubuduće sedi na Lukasovom mestu - zaključio je izvor.

Sa druge strane, Aca Lukas je, na pitanje da li je tačno da napušta "Zvezde Granda" i prelazi na "Pink", odgovorio "nije tačno", a kada je upitan zašto onda nije došao na poslednja dva snimanja emisije, rekao je:

- Ne morate vi baš sve da znate.

2024 © - Vesti online