Ponedeljak 27.11.2017.
12:30
Vesti

Nedeljni horoskop

pixabay.com

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Pravi je trenutak da u posao unesete promene o kojima dugo razmišljate. Uhvatite povoljan trenutak da predlog o tome predočite šefu. Ne možete biti pasivni ako želite preokret. Preuzmite inicijativu i najavite razgovor kod odgovornog lica.

LjUBAV: Dobro se osećate pa ne primećujete da previše pričate ili čak i dosađujete drugim ljudima. Moguće su trzavice sa voljenom osobom jer ona ne uspeva da prati vaš tempo

ZDRAVLjE: Moguće su infekcije, pojačajte imunitet.

pixabay.com

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Vreme je za mali predah, jer umor koji vas je sustigao onemogućava dalji rad. Svakodnevne poslove obavljate sa više truda nego inače. Zbog neispavanosti pada vam koncentracija pa ako to ne rešite, možete upasti u probleme.

LjUBAV: Prepuštate partneru da dominira i to zato što se vama trenutno to jednostavno ne da. Raspoloženi ste za zabavu i društvo pa emocije gurate u drugi plan.

ZDRAVLjE: Moguće su glavobolje.

pixabay.com

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Glavni problem ove nedelje je vaša nestrpljivost. Potrebno je da se potrudite da svoj posao odgovorno obavite. Nije loše to što ste brzi, ali neki poslovi zahtevaju temeljnost i strpljenje. Ako to ne savladate, trpećete negativne posledice.

LjUBAV: Voljena osoba vas inspiriše i pokušavate da promenite način na koji provodite intimne trenutke. Budite obazrivi, neke ideje mogu biti previše radikalne.

ZDRAVLjE: Prekontrolišite krvnu sliku.

pixabay.com

RAK (22. 6. - 22. 7.)

POSAO: Tokom ove nedelje bićete u poziciji da se istaknete. Naći ćete se usred velike grupe ljudi, uključeni u razne razgovore koji se tiču vaše profesionalne orijentacije. Ne zalećite se i igrajte na sigurno, jer će do realizacije svega put biti dug i neizvestan.
LjUBAV: Ukoliko je vaš odnos sa voljenom osobom zasnovan na prećutkivanju i lažima, ovaj period može biti posebno napet jer će na svetlost dana izaći istina.
ZDRAVLjE: Izbegavajte ljutu i začinjenu hranu.

pixabay.com

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: Narednih dana ćete se boriti između toga da budete pokorni i svima po volji i potrebe da žučno reagujete podstaknuti kritikama koje biste rado uputili drugima. Rezultat ovih frustracija je veliki umor kojim ćete dočekati sledeći vikend.
LjUBAV: Pritisak koji trpite od strane voljene osobe može vas dodatno udaljiti od nje. Umesto da se povlačite vreme je za kontranapad, iznesite svoje zahteve.
ZDRAVLjE: Potreban vam je veći predah.

pixabay.com

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Spremite se za dinamične dane. Činiće vam se da ne dižete glavu od posla, a u stvari ništa se važno neće dešavati. Osećaj da ste preterano opterećeni dolazi zbog zasićenja pa vam je hitno potrebna ili promena posla ili kratak odmor.

LjUBAV: Sva nervoza nestaje pojavom osobe iz prošlosti prema kojoj još uvek gajite osećanja. Ne kolebajte se, loša iskustva koja pamtite ne moraju da se ponove.

ZDRAVLjE: Nesanica usled preterane napetosti.

pixabay.com

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: Nesigurni ste, a to nije u vašoj prirodi. Ova faza vam može doneti mnogo problema koji, ako ih ne rešite na vreme, mogu izazvati velike glavobolje. Nemate puno vremena za razmišljanje. Ne zapadajte u paniku već razmišljajte kreativno i brzo reagujte.

LjUBAV: Ovih dana se odnos vas i vašeg partnera razvija u dobrom smeru. Provodite više vremena zajedno i obiđite neka mesta koja do sada niste bili u prilici da vidite.

ZDRAVLjE: Česte glavobolje.

pixabay.com

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: U dobroj ste formi pa će cela nedelja proteći bez većih problema na poslu. Ipak, zadatke obavljate rutinski pa zbog nedostatka koncentracije postoji mogućnost da napravite previd koji može prouzrokovati malu štetu koja vama lično ne ide u prilog.
LjUBAV: Postoji velika šansa da neprimereno naglim postupcima upropastite novo poznanstvo i na taj način udaljite od sebe ljude koji žele da vam se približe.
ZDRAVLjE: Problemi sa kičmom.

pixabay.com

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: Otvaraju vam se lepe poslovne mogućnosti. Predstoje pregovori o mogućoj saradnji sa inostranstvom, kao i šansa za daleko putovanje na kome ćete se poslovno usavršavati. Ne dozvolite da vam zbog trenutne lenjosti ovakva šansa propadne.
LjUBAV: Izvesno je poznanstvo sa osobom koja će uzburkati sve u vama. U pitanju je osoba sa kojom je veza nemoguća, ali to nije razlog da se ne zaljubite.
ZDRAVLjE: Više se odmarajte.

pixabay.com

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Kritički ste nastrojeni, međutim, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vreme obavljajte sve radne zadatke, jedino ćete na taj način izbeći napete situacije koje vam mogu zakomplikovati finansijsku situaciju.
LjUBAV: Muči vas poslovno nezadovoljstvo pa zbog toga ne primećujete koliko se vaš partner trudi da vam pomogne. Ne preterujte, bliži se kraj njegovom strpljenju.
ZDRAVLjE: Osećate se bolesno jer ste depresivni.

pixabay.com

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Pred vama su promene na poslu. Spoznaćete interesantne metode koje ćete savladati kroz rad. Poteškoće u komunikaciji sa nadređenima manifestovaće se prvenstveno kroz pritisak da posao mora biti završen pre roka na koji ste računali.

LjUBAV: Aktivnosti na polju ljubavi mogu se pokrenuti preko prijatelja. U njihovom društvu možete sresti zanimljivu osobu, ili u jednoj od njih prepoznati simpatije.

ZDRAVLjE: Problemi sa probavom.

pixabay.com

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Ulazite u posao za koji nemate dovoljno iskustva. Imaćete priliku da sarađujete sa ljudima kojima je vaš način rada možda previše zastareo i monoton. Ako istrajete u svojim namerama sledi vam nagrada za uloženi trud.

LjUBAV: Može vas zainteresovati osoba koja nije slobodna, a koja vam daje do znanja da je raspoložena za avanturu. Ne zalećite se i razmislite da li vam se to isplati.

ZDRAVLjE: Prekontrolišite pritisak.

2020 © - Vesti online