Utorak 28.11.2017.
12:50
Tanjug, Vestionline

Milojević: Igrači ne smeju da se žale na umor

EPA/SASCHA STEINBACH
Nova utakmica u nizu: Vladan Milojević

- Nije lako igrati u ovom ritmu, skoro da nemamo vremena za trening, samo oporavak između utakmica. Ali, mi smo profesionalci i trudimo se svaki dan da nadogradimo našu igru - rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Crveno-beli sutra u vanrednom 19. kolu Superlige dočekuju Radnik iz Surdulice, što će im biti treća utakmica za šest dana, posle gostovanja BATE-u i Čukaričkom.

- Igramo sa ekipom koja dolazi iz negativnog rezultata u prošlom kolu (poraz od Napretka, prim.aut), spoj su iskusnih i mladih igrača predvođeni trenerom (Simo Krunić) koji radi dobar posao. Očekujem tešku utakmicu, kvalitetnu i pozivam navijače da pomognu bez obzira što je radni dan.

Na pitanje da li mu se neko od igrača požalio na umor Milojević je rekao:

- Igračima ne dam da se žale, ne smeju, to je njihov način života, opredelili su se za to, vole to što rade. Ako se žale onda neka menjaju posao - istakao je Zvezdin trener i dodao da su za njega svi igrači isti, da bi ponekad kada bi mogao svih 25 stavio u tim, a nekad zamenio svih 11.

Milojević je rekao i da će se Branko Jovičić vrlo brzo vratiti na teren, ali da neće žuriti jer želi da svede rizik na mininum, isto kao i kada je u pitanju debi supertalentovanog Dejana Joveljića.

- Sa Jovičićem ide sve kako treba i to me raduje. Hoću da rizik svedemo na minimum. Očekujem ga brzo, videćemo da li sutra ili na nekoj narednoj utakmici. Isto važi i za Joveljića, hoćemo da "stavimo u vatru" mlade igrače, svi čekamo njegov debi i očekujem da se desi u nekoj od narednih utakmica - rekao je Milojević i dodao da za meč protiv Radnika zbog bolova u leđima ne konkuriše Luka Ilić, ali da se nada "slatkim mukama" jer su spremni Rikardinjo i Nemanja Milić, koji nije igrao na Banovom brdu.

Utakmica između Crvene zvezde i Radnika igra se sutra od 18 sati na stadioni Rajko Mitić.

2024 © - Vesti online