Nedelja 26.11.2017.
17:49
Vestionline

Ilić Vučiću: Molim te, budi malo normalan

www.mc.rs
Velimir Ilić

Kako sa ovom platom da preživimo?

Ilić je na obeležavanju 20 godina postojanja Nove Srbije rekao da nije tačno da opozicija nije jedinstvena i da se svađa.  

- Srbija se danas podelila na za i protiv Vučića - rekao je Ilić i upitao zašto predstavnici vlasti beže od svakog duela sa opozicijom rekavši da je to slučaj jer nemaju argumente.  

Dodao je da u Srbiji mora da se završi lustracija i da je velika greška što nije uradjena posle 5. oktobra 2000. godine.  

- Pričaju neke priče, a ne kažu kako će čovek sa ovom platom da preživi i izmiri sve obaveze i kako Srbija da počne da se obnavlja i rađa - kazao je Ilić. 

On je rekao se borio da sačuva Novu Srbiju.

"Nećemo da budemo kao Vulin i Karić"

- Neki koji su "tamo" prešli obećali su da je predaju, pa da budemo Aleksandar Vulin, kao Bogoljub Karić - da sedimo, ćutimo i dižemo ruku. Neki naši su to hteli i oni su otišli, ali nisu uspeli da odvuku sve, jači smo nego što smo ikada bili - kazao je Ilić.

On je na kraju obraćanja novinarima poslao neobičnu poruku predsedniku SNS i Srbije Vučiću.

- Budi malo normalan, ja te molim, ne radi to što radiš. Mnogo je ružno i ne vodi ničemu. Vodiš Srbiju u svađu, a mi to ne želimo. Ti si predsednik Srbije, svih građana, i ne smeš to da dozvoliš. Pusti te stranačke strasti. Pusti malo medije, pusti malo da se razgovara, da se pregovora, ne možeš ići na izbore tako kako si planirao - rekao je Ilić.

Ilić je predsedniku Srbije poručio da nije na dobrom putu, ni on ni Srbija.

2024 © - Vesti online