Četvrtak 15.07.2010.
11:02
Vestionline

Bogdanović ponovo u Partizanu?

Bogdanović ima nekoliko ponuda iz Turske i Rusije, među kojima je najozbiljniji Bešiktaš, ali daje prednost srpskom šampionu zbog igranja u Evroligi. Problem bi, međutim, mogla da bude njegova visoka plata.

"Partizan u odnosu na neimenovane klubove ima prednost jer igra Evroligu i Bogdanović bi mogao da zaigra u najjačem takmičenju. Ipak, pitanje je da li crno-beli mogu da odgovore njegovim finansijskim zahtevima. Takođe, ne treba zaboraviti da Partizan na krilnoj poziciji ima 21-godišnjeg Jana Veselog, koji je NBA potencijal", ocenjuju španski mediji.

Bogdanović je ranije uspešno nosio dres "crno-belih" u periodu od 2004. do 2007. godine. On je nedavno precrtan sa šireg spiska reprezentacije Srbije za Svetsko prvenstvo. Minule sezone u dresu tima iz Badalone, u koji je iz Le Mana stigao 2008. godine, beležio je prosečno deset poena i 2,5 skokova.

Partizan je u ovom prelaznom roku doveo trojicu novih igrača, Dragana Milosavljevića, Jaku Klobučara i Raška Katića, dugogodišnji kapiten Petar Božić je produžio ugovor na još godinu dana, a navijači crno-belih sa nestrpljenjem očekuju i odluku Dušana Kecmana o nastavku karijere.
 

2024 © - Vesti online