Subota 25.11.2017.
13:11
Vestionline

Luis Fonsi napravio šou u "Areni"!

V. Sekulić
Luis Fonsi oduševio fanove u Areni

Pre Fonsijevog nastupa, publiku je zabavljao svojim hitovima crnogorski sastav "Who See". Oni najmlađi, koji su sa nestrpljenjem čekali Luisa, igrala su pre njegovog nastupa žmurke.

Kada se završio performans grupe "Who See", krenula je žurka u režiji Luisa Fonsija. Sjajni Portorikanac je odmah "zapalio" "Arenu" svojim hitovima, a publika je bila oduševljena i đuskala u latino ritmu. Nakon treće otpevane pesme Fonsi se obratio svima u "Areni":

- Dobro veče Beograde, drago mi je što sam sam vama i što ćemo se ove noći dobro provesi uz nove i stare hitove. Prvi put sam u Beogradu i mnogo mi znači što vidim tako nasmejana i lepa lica - rekao je Luis.

Luis je bio više nego raspoložen, kao i njegov bend koji fantastično pratio. Šta tek reći i za plesačice, koje su isto bile perfektne.

Nešto kasnije usledilo je ono što je su svi u "Areni" željno isčekivali. Luis je zapevao "Despacito", a publika je zajedno sa Fonsijem pevala njegov največi hit u glas.

Na kraju koncerta, na bis, Luis Fonsi je takođe zapevao "Despacito", a scenu je izašao prvo sa sprskom zastavom, a nešto kasnije i dresu košarkaške reprezentacije Srbije.

2024 © - Vesti online