Subota 25.11.2017.
10:16
Vestionline, Sportski žurnal

Đuričić bi se vratio u Zvezdu, ali...

M. Todorović
Moguće je, ali bi trebalo mnogo toga da se poklopi

- Ugovor mi ističe na leto, ali dogovorio sam se da već u zimskom prelaznom roku mogu da odem. Klubu takođe odgovara takav epilog jer im ne vredi da me zadržavaju do kraja ugovora kad već nisam u planovima trenera, rekao je Đuričić za Sportski žurnal.

Mediji su ofanzivnog vezistu u nekoliko prelaznih rokova povezivali sa Crvenom zvezdom. Đuričić je naglasio da mnogo voli klub u kojem je ponikao i da mu je drago da Zvezdi odlično ide u ovoj sezoni.

- Mnogo stvari bi trebalo da se poklopi da bih se vratio u Zvezdu. Svako ima svoju računicu, tako i moj matični klub. Svi znaju koliko volim Zvezdu. Drago mi je da ekipi odlično ide, blizu je šestaestine finala Lige Evrope i na čelu domaćeg šampionata. Zvezda ima veći kvalitet nego prethodnih sezona.

Ipak, nije bilo konkretnih kontakata između uprave crveno-belih i nekadašnjeg fudbalera Herenvena, Benfike i Anderlehta.

- Niko me iz Zvezde nije kontaktirao. Nikada nije postojala ozbiljna priča da se vratim na “Marakanu”. Uvek su to više bile priče bez konkretnih poteza, odnosno razgovora sa mnom - kazao je povremeni reprezentativac.

2024 © - Vesti online