Subota 25.11.2017.
09:58
b92.net, Vestionline

Janković: Dosta, trgnimo se; Đilas: Nemam problem...

M. Karović
Saša Janković se nada prestanku prokokacija

Najpre je nekadašnji predsednički kandidat na Tviteru polemisao sa šefom DS Draganom Šutanovcem, a potom se saopštenjem o sastancima sa njim oglasio lider pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović.

- Bože, koliko su otrova ubrizgali ovoj zemlji za pet i po godina, koliko zla posejali i dobra oterali kad samo mržnja uspeva. Pogledajte nas: svađamo se, delimo i vređamo, čak i oni koji su iz iste činije jeli; uskoro ćemo sami sebe gristi. To nismo mi. Dosta, trgnimo se - napisao je Janković. 

O dešavanjima iz proteklih nekoliko dana, uključujući i odlazak iz PSG Srđana Škora, oglasio se i predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić.

- Udarac na bilo koga iz istinske opozicije je udarac ideji o slobodnom Beogradu na proleće, a uskoro potom i celoj Srbiji. Danas je meta PSG, sutra će biti neko drugi od nas. Budimo solidarni i nedajmo da nas zavade, veliki je posao pred nama - napisao je Jeremić. 

U komentarisanje dešavanja u javnosti uključio se i bivši gradonačelnik Dragan Đilas, koji je na tekst Večernjih novosti pod naslovom "Od Jankovića se odmiče i Đilas" napisao da se "nastavlja spinovanje režimskih medija protiv opozicije". 

- Nemam problem da im budem tema, ali verujem da će opozicija biti jedinstvena i još jača posle pokušaja vlasti da je razori iznutra i spolja - naveo je Đilas.

2024 © - Vesti online