Četvrtak 23.11.2017.
18:50
Z. M. - Vesti

Kesić oduševio šalama o Vučiću

A. Čukić
Oduševio publiku: Zoran Kesić (Foto: Arhiva)

U organizaciji društva Eks-Ju scene", poznatom po posebnim priredbama, Kesić je na sebi svojstven način govorio o političkim događanjima u Srbiji, manama i vrlinama srpskog naroda, kao i o dijaspori. Pevao je, pričao viceve, i najčešće se osvrtao pre svega na jednog čoveka - predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Kesića znam sa televizije i super je da smo imali priliku da uživamo u njegovim šalama i uživo u Beču - rekao je Mirko Petrović.

- Retko kada imamo priliku ovako da se smejemo, pa je odlična ideja da u Beču gostuje Kesić, koji je trenutno sigurno najbolji satiričar u Srbiji - ocenila je Vesna Ilić posle priredbe.

Koliko je Kesić oduševio publiku najbolji je dokaz da ga je publika burnim aplauzom "izmamila" ponovo na binu i više puta ga vraćala na bis. Nakon priredbe mnogi su želeli da se slikaju sa njim, porazgovaraju, i uzmu autogram.

Svečano otvaranje

Program je započeo "svečanim otvaranjem", pošto, kako kaže, u Srbiji svi nešto otvaraju svečano. Govoreći o Austriji on se posebno posvetio odnosu Vučića i budućeg austrijskog kancelara Sebastijan Kurca, koji je okarakterisao "odnosom do jaja". Tokom jednoipočasovnog programa Kesić je uspeo da zadrži pažnju publike od početka do kraja, i nasmeje ih svojim šaljivim opaskama.






 

2024 © - Vesti online