Četvrtak 23.11.2017.
21:21
M. A. - Vesti

Maestral AG - za srce, dušu i stomak

Uz prisustvo brojnih zvanica iz privrednog i kulturnog života Švajcarske, kao i poslovnih partnera sa Balkana, ovaj tradicionalni Božićni prijem je još jednom potvrdio da je Maestral AG svoju delatnost unapredio do zadivljujućih visina.

U izuzetno prijatnoj atmosferi, zvanice su mogle da se uvere u kvalitet specijaliteta iz široke lepeze proizvoda jer je Maestral AG, kao pravi domaćin, između ostalog, poslužio goste i svojom pršutom "Luburić", čuvenim DONA "BAKIN AJVAR"-om, izvrsnim ćevapčićima BIK, kao i najboljim domaćim vinima.

Podsetimo, Maestral AG već godinama domaćim proizvodima (između ostalog je i zvanični distributer Atlantik grupe) snabdeva objekte širom Švajcarske, od manjih prodajnih jedinica do velikog lanca prodavnica Migros, gde je početkom sledeće godine u planu obimno povećanje ponude proizvoda. U tu svrhu je Maestral AG , pored prostora u Dietikonu, proširio svoje mogućnosti lagerovanja robe i na novu lokaciju u Šlirenu.

Božićni apero u Dietikonu je po svemu bilo još jedno veče za pamćenje, a gostima su nedostajale reči hvale za izuzetan ugođaj, za koji su svojski potrudili svi iz poslovnog tima Maestral AG na čelu sa direktorom Jozom Luburićem.

 

 

2024 © - Vesti online