Četvrtak 23.11.2017.
12:30
Vesti

Zodijak "zida" oazu u domu

zastavki.com
 

Ovnovi su uvek u pokretu, njihova oaza je radna soba. U njoj se osećaju moćno i korisno i kada su u mogućnosti ne izlaze iz nje sve dok ne moraju. Bikovi kao poznati hedonisti vole da obitavaju u kuhinji gde uživaju u pripremi raznih đakonija. Ovaj deo doma im uliva mir i spokoj.

Blizanci u zavisnosti od raspoloženja krstare po stanu. Najčešće se sklone u sobu gde je televizor i tu uvek mogu da se uoče. Rakovi su tradicionalisti koji uživaju da okupljaju porodicu. Zato im je trpezarija sveto mesto. Lavovi u svakom trenutku mogu da se uoče u garderoberu ili sobi u kojoj im se nalazi odeća.

Devicama je čitav stan izuzetno važan. Uživaju da ga sređuju, a najviše borave u dnevnoj sobi. U zavisnosti od toga kako je Vaga raspoložena, tako bira svoj kutak u domu. Uglavnom se sele iz dnevne sobe u kuhinju i obratno. Škorpijama je spavaća soba mesto gde mogu da se povuku i uživaju u samoći.

Ako žive sa porodicom često teže da se osame pa koja prostorija je u tom trenutku prazna, u njoj mogu da se nađu osobe rođene u ovom znaku. Razdragani Strelac je u svakom trenutku u svakoj sobi u kući. Za njega ne postoji idealni kutak za odmaranje. Jarac, kao i Ovan, može da se vidi u radnoj sobi. U njoj kuje planove za budućnost, jede, odmara, pa mu je ovaj kutak stana soba za sve. Ribe ne mogu bez terase

Vodolija uživa da boravi u kupatilu. Bilo da se kupa, pere kosu ili zube, kada su vrata od toaleta zaključana znajte da je u njoj osoba rođena u ovom znaku. Ribe umiruje priroda i u njoj uživaju i crpe snagu. Terasa je oaza za Ribe koje su na njoj kad god to vreme dozvoljava.
 

2024 © - Vesti online