Sreda 22.11.2017.
12:55
blic.rs, Vestionline

Ovo je lista najpoželjnijih srpskih neženja (FOTO)

pixabay.com
Oni su najveći zavodnici, a još neće na "ludi kamen"

Ipak, u moru mačo, još uvek slobodnih, frajera, predstavljamo vam listu onih najpoželjnijih.

1. Saša Kovačević

Verovatno da nema devojke, devojčice ili žene koja nije, bar u nekom trenutku komentarisala Sašin izgled. Upoznale smo ga kao mladića sa frizurom karakterističnom za popularne "boy bendove", a nekoliko godina kasnije, Sale je doživeo ozbiljnu transformaciju.

Svoje telo doveo je do savršenstva, pa ako ikada poželi da pevanje zameni modelingom, svom snagom navijamo da to i uradi. Ipak, prepoznatljiv osmeh i umilan pogled su i dalje tu, i svaki put nam iznova tope srce. 

 

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on Oct 1, 2017 at 4:16am PDT

2. Miloš Biković

Mlad, lep, zgodan pa još i glumac koji je svoju karijeru munjevitom brzinom proširio van balkanskih granica. Osim nabrojanog, ne možemo da ne primetimo džentlmenski stav koji Miloš ima, poput gospodina iz nekog ranijeg veka. Iako ne voli da razgovara o privatnom životu, nijedan intervju sa Bikovićem ne može da prođe bez pitanja o ljubavi.

On trenutno uživa u vezi sa koleginicom Aglajom Tarasovom, a da li će lepa Ruskinja postati gospođa Biković, ostaje da vidimo. 

 

А теперь #pause

A post shared by Milosh Bikovich/Милош Бикович (@bikovic) on Apr 4, 2017 at 10:12pm PDT

3. Viktor Savić

Milošev kolega i prijatelj, sa stavom pomalo lošeg momka od kog zaklecaju kolena većem delu pripadnica lepšeg pola.

Sa svoje 34 godine može da se pohvali velikim glumačkim iskustvom, ali i vezama sa poznatim koleginicama. Ipak, još uvek nijedna nije uspela da ukroti Viktora pa i dalje spada u grupu najpoželjnijih srpskih neženja. 

2024 © - Vesti online