Utorak 21.11.2017.
12:35
Vestionline

FK Borac: Sudija može da pogreši jednom, ali ne pet puta!

twitter.com/Matt_CAFC
 

"Sudija može da pogreši u prvom ili 15. ili 90. minutu, ali da u jednom minutu napravi pet grešaka na štetu našeg kluba isključuje svaku slučajnost. Namera je očigledno postojala i surovo je sprovedena u delo. Sudija Milan Ilić prvo je ignorisao igranje rukom domaćeg igrača, a potom i klasičan rvački zahvat i faul istog igrača koji ulazi u kazneni prostor i dobija novu nagradu - kazneni udarac. Ni to nije bilo dovoljno, pa posle protesta naših revoltiranih igrača bez oklevanja pokazuje dva direktna crvena kartona, čime nas ostavlja oslabljene ne samo u Subotici već i predstojećim mečevima", navodi se u saopštenju.

Borac je ocenio da je sve što se posle toga dešavalo proizvod sramne, smišljene i krajnje nepravedne odluke jednog čoveka u jednom minutu.

"Suze naših igrača uz pitanje 'dokle i kako više' nisu imala odgovor. Njihov revolt na početku drugog poluvremena nije kako neki zlobnici žele da prikažu zbog teške finansijske situacije u klubu, već direktno protiv nepravdi kojima su izloženi na samom terenu. I dalje verujemo fudbalskim organima, a od Sudijske komisije očekujemo da bude poštena i rigorozna", piše u saopštenju Borca.

2024 © - Vesti online