Subota 18.11.2017.
08:56
Vestionline, Tanjug

Burna noć u Beogradu: Pronađen povređen na putu, automobilom u dvorište...

Vesti
Beograd "ne miruje", sve više saobraćajnih nezgoda

Prema njenim rečima, tog muškarca je ekipa Hitne pomoći zatekla, po pozivu u 04:32 sati, kako leži na putu s teškim telesnim povredama, pri čemu je način njegovog povređivanja nepoznat, nakon čega je prevezen u KBC Zemun.

U 02:08 sati u Ustaničkoj ulici kod broja 80 automobil je udario u drugi automobil marke BMW, odbio se o njega i prošao kroz ogradu pored porodične kuće, a u toj nezgodi su dve osobe lakše povređene i prevezene u Urgentni centar.

Dve lekarske ekipe su intervenisale po pozivu u 01:09 sati u Ulici Milošev kladenac, 50 metara od "Laste", i četiri lakše povređene osobe prevezle u Urgentni centar.

Na Slanačkom putu kod broja 47, u 20:01 sati, automobil je sleteo u njivu, a tom prilikom je povređen muškarac koji je zbrinut na licu mesta i odbio prevoz u bolnicu.

U 21:09 sati na uglu Kirovljeve i Radničke ulice povređena je 31-godišnja ženska osoba, koja je potom prevezena u Urgentni centar i predata ortopedu i hirurgu.

Jutros oko 07:00 sati dogodila se saobraćajna nezgoda u Ulici Nikole Grulovića kod broja 78, pri čemu su prijavljene dve povređene osobe, ali ekipa Hitne pomoći nikoga nije pronašla na licu mesta.

- Hitna pomoć je noćas imala ukupno 121 intervenciju od kojih 26 na javnom mestu, a za pomoć su se od hroničnih bolesnika najviše javljali astmatičari i srčani s bolom u grudima - navela je Macura.

Kako je dodala, juče su zabeležene 163 intervencije Hitne pomoći od kojih 60 na javnom mestu, a dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda.

2024 © - Vesti online