Subota 18.11.2017.
01:08
Vestionline, Blic

Antić je imao šta da kaže saigračima posle novog debakla

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
Navijači Olimpijakosa nisu zaboravali koliko je Antić doprineo osvajanju evropskih titula, pa su mu skandirali ime u više navrata

- Trebalo bi svi da imaju grižu savesti. I ja u ovim godinama treba da uvek budem svestan da mora da se pogine u odbrani, da svako o svojim zadacima mora da vodi računa i da zna svoju ulogu u timu. Sešćemo, pričaćemo, to su sve dobri momci i svi se volimo, naći ćemo izlaz iz ovoga. Olimpijakos je pokazao klasu. Znamo kakav je novi ciklus, naći ćemo način da se vratimo u Evroligi i da budemo još bolji u ABA ligi - kazao je Antić u izjavi za Blic.

Ako neko može da posavetuje mlađe igrače onda je to svakako makedonski centar koji je osvajao evropske titule sa Olimpijakosom i Fenerbahčeom, a deo karijere proveo je i u NBA ligi gde je igrao za Atlantu. Evo šta im je rekao:

- Da oni više igraju, a ja manje. Šalim se... Jednostavno, kad sam bio mlad, uvek sam imao cilj da pobedim na papiru jače od sebe. Da pokažem da mogu. Neki inat, nešto iznutra me je teralo, nemamo svi isti karakter, ali to bih im rekao. Uvek hoću da se borim da mogu da dostignem bolje od sebe.

2024 © - Vesti online