Petak 17.11.2017.
14:18
Tanjug

Kaka: Želim u Milan, kao Zidan u Realu

EPA/ANDREU DALMAU
Kaka u dresu Milana

Italijanski mediji su preneli da bi Brazilac, posle odlaska iz Orlanda, treći put mogao da obuče dres Milana i šest meseci kasnije završi karijeru u klubu u kojem se afirmisao. 

- Nisam još dogovorio gde ću nastaviti karijeru, ali i dalje se osećam kao fudbaler. U narednim nedeljama doneću odluku. Uskoro završavam karijeru, voleo bih da ostanem u fudbalu i budem trener. Da vodim Milan? Zašto da ne, Milan je u mom srcu, kao i klubovi za koje sam igrao. Otvoren sam - rekao je Kaka, a preneli su italijanski mediji. 

Kaka smatra da je mnogo naučio od Karla Anćelotija i Žozea Murinja, ali da bi voleo da sledi put Zinedina Zidana. 

- Mogao bih da prenesem sve što sam naučio od Murinja i Anćelotija. Ipak, Zidan je jedinstven kao fudbaler i kao trener. Pravi čovek za tu funkciju - poručio je Kaka. 

Ovaj 35-godišnji Brazilac jedan od četvorice fudbalera koji su osvojili Ligu šampiona (2007), Zlatnu loptu (2007) i Svetsko prvenstvo (2007). Karijeru je počeo u Sao Paulu, proslavio se u Milanu, odakle je 2013. godine za tada velikih 67 miliona evra potpisao za Real, ali zbog povreda nije nastavio sa odličnim igrama u Madridu. 

2024 © - Vesti online