Četvrtak 16.11.2017.
19:55
Vestionline

Seks skandal na Floridi: Profesorka rodila dete četrnaestogodišnjem učeniku

pixabay.com
Foto: Ilustracija

 

Kasler je uhapšena i optužena za blud i seksualno zlostavljanje maloletnika. U septembru ove godine urađen je DNK test očinstva, međutim podaci nisu objavljeni u javnosti.

Učenik je priznao policiji da je imao seks sa profesorkom. On je rekao da je te noći bio zbunjen i da je to jedini put da su spavali zajedno.

Kasler je rodila dete u julu. Trenutno je u zatvoru, a kaucija iznosi 30.000 dolara.

Trejsi je samo jedna u dugom nizu optuženih nastavnica u Americi za seksualno uznemiravanje svojih učenika, ili nedozvoljene polne radnje.

Tako su SAD potresale priče o pohotnim nastavnicama koje su učenicima slale eksplicitne fotografije, oralno ih zadovoljavale, ili imale seks sa njima. Sličnu situaciju kao Trejsi letos je doživela i Ketrin Harper (27) iz Teksasa koja je takođe zatrudnela sa svojim učenikom (15).

Brajen Altis (37) iz Jute, koja je imala seks sa čak trojicom svojih učenika, to je pravdala na sudu izjavom "da je izgubila samopouzdanje". Najbizarniji slučaj možda je i onaj Meri Haglin iz Ajove (24) koja je nakon što se saznalo za njenu seksualnu aferu sa učenikom (17), otišla da radi kao striptizeta. Letos je svet uzdrmala i priča o nastavnici Eleonor Vilson koja je sa učenikom imala seks usred školskog leta u toaletu aviona.

2024 © - Vesti online