Četvrtak 16.11.2017.
19:02
Vestionline, Informer

Ako se igrači pitaju evo ko bi trebalo da bude selektor Srbije

M. Todorović - Vesti
Igrači imaju svog favorita

Kao glavni kandidat se spominjao Dragan Stojković, ali po svoj prilici on ne želi da sedi na dve stolice istovremeno, kao ni Veljko Paunović. Licitiralo se sa brojnim imenima, ali na kraju bi moglo da se desi da "orlove" u Rusiju vodi trenutni vršilac dužnosti Mladen Krstajić.

Bivši reprezentativac je vodio Srbiju na azijskoj turneji gde je naš držvani tim savladao Kinu sa 2:0 i remizirao sa Južnom Korejom 1:1. Kako saznaje Informer iz izvora bliskom FSS igrači su zadovoljni poslom koji obavlja Krstajić pa ne bi bilo iznenađenje ukoliko bi on ostao bez prefiksa v.d. i postao trajno rešenje.

- Igrači su oduševljeni Krstajićem. Atmosfera u ekipi je čak i bolja nego što je bila kod Muslina. Postojala je doza straha kako će igrači reagovati posle odlaska bivšeg selektora, ali kompletan utisak posle azijske turneje je izvanredan. Krstajić ima ogroman autoritet kod igrača, i kod starijih i naročito kod mladih, a pošto je bio reprezentativac, učestvovao je i na Svetskom prvenstvu 2006, on vrlo dobro zna kako treba da postupa sa fudbalerima - kaže izvor Informera iz FSS i dodaje:

- S druge strane, utakmice s Kinom i Korejom pokazale su da je na taktičkom i strategijskom planu takođe dobar. Sigurno je da mu nedostaje iskustva, ali kako sad stvari stoje, Krstajić ima ubedljivo najveće šanse da vodi ekipu na Mundijal.

2024 © - Vesti online