Sreda 15.11.2017.
20:41 >> 20:52h
Tanjug, Vestionline

Đoković: Otišao Muslin? Ko je novi selektor? Evo, ja sam slobodan...

Miroslav Blažić
Novak Đoković dolazi u Arenu sa portparolom Crvene zvezde Igorom Vujičinom (Foto: Arhiva)

Đoković je u Beogradskoj areni, u poluvremenu košarkaške utakmice Crvena zvezda - CSKA u Evroligi, od novinara saznao da je Muslin dobio otkaz na klupi nacionalnog tima.

- Otišao Muslin? Ko je novi selektor? Nisam znao... Evo ja sam slobodan u narednih mesec i po dana - uz osmeh je poručio Đoković, nakon što je prethodno pričao da je Muslin napravio dobar kolektiv i atmosferu.

On je odao priznanje srpskim fudbalerima zbog plasmana na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

- Svaka im čast, radovao sam se kao i svi. Bila je velika pauza, nadam se da će u Rusiji to biti dodatni motiv. Imam puno prijatelja u fudbalskoj reprezentaciji.

Đoković zbog obaveza neće biti na Mundijalu u Rusiji da bodri "orlove".

- Uželeo sam se tenisa,  pa ću sledeću godinu podrediti tome", dodao je Novak.
Podsetio je i da dugo nije bio na košarkaškim utakmicama Crvene zvezde i da mu je drago što je sad pronašao vreme da gleda duel protiv moskovskog CSKA.

- Krivo mi je što Arena nije puna, takvu je pamtim. Obično je standard kada igraju Zvezda i Partizan da se napuni hala. Ne znam zašto je to tako, pitao sam, odgovorili su mi iz ovog ili onog razloga, ali meni je ovo jedinstveno iskustvo i poseban doživljaj jer navijam za Zvezdu ceo život, tako da joj želim sve najbolje - zaključio je Đoković.

2024 © - Vesti online