Ponedeljak 13.11.2017.
15:15
Vestionline

Estradni obračun: Ti si ovde dovedena da budeš meso meni, ja tebe jedem za doručak

facebook.com/Jelena Karleuša
Nastavila rat sa Viki Miljković

 

Naime, ni ove subote ljubitelji popularnog šou programa nisu ostali uskraćeni za novu porciju svađe i sitnih uvreda koje su koleginice razmenile.

I ovoga puta za nijansu žustrija u svađi je bila Karleuša, koja je na plastičan način objasnila Miljkovićevoj šta znači reč harizma.

- To je ono što ti nikad nisi imala. Ja sam za tebe svetska zvezda - rekla je JK Viki, sa čim se složila Bekuta.

- Ti znaš da svetski mediji pišu o meni. Ja imam milione fanova. Reč je o harizmi, popularnosti, zvezdanoj prašini. Ti si na momenat dobar pevač, nekada i katastrofalan. Nisi megazvezda, ali meni si uvek bila vrlo interesantna. Ali ti i ja na temu popularnosti i harizme ne možemo da pričamo - nastavila je u svom ritmu Karleuša, sve dok je Miljkovićeva nije prekinula.

- Ma gde si ti svetska zvezda? Budi zahvalna što ti je muž Duško Tošić, zbog njega si u svetskim medijima - pecnula je Viki koleginicu.

- Ti si ovde da bih se ja sprdala, da bi šou bio interesantniji. Ti, koja nisi zvezda ni u svojoj zemlji, ne možeš meni da pričaš. Ti si ovde dovedena da budeš meso meni, ja tebe jedem za doručak - poručila je za kraj Karleuša Miljkovićevoj.

2024 © - Vesti online