Ponedeljak 13.11.2017.
12:41
Vestionline

Zemunskom pedofilu pravosnažno četiri godine zatvora

Twitter/TheOnion
Devojčice u Srbiji sve češće su na meti pedofila (Foto: Ilustracija)

Tom odlukom Apelacioni sud je potvrdio prvostepenu presudu Trećeg osnovnog suda u Beogradu kojom je Stanković osuđen za krivično delo nedozvoljene polne radnje.

Istom odlukom ukinut je deo prvostepene presude kojom je bio osuđen na osam meseci zatvora zbog nedozvoljenog držanja bombe u podrumu svog doma i naloženo je da mu se suđenje u tom delu ponovi. Prvostepenom presudom Stankoviću je bila izrečena jedinstvena kazna od tri godine i osam meseci zatvora za oba krivična dela. 

Nakon hapšenja Stankovića, početkom avgusta 2016, policija je u njegovom podrumu pronašla i bombu. Mediji su nakon hapšenja pisali da Stanković i porodica devojčice žive u istoj zgradi u Zemunu, a njegova unuka je njena dobra drugarica. 

Preneli su i da se on obično čekao da njena majka ode na posao, a zatim bi je uporno zvao telefonom i onda odlazio do njenog stana, zvoneći i dozivajući dok mu ne otvori. Nakon toga bi usledilo seksualno uznemiravanje, o kom je prestravljena devojčica neko vreme iz straha ćutala, preneli su mediji.

2024 © - Vesti online