Nedelja 12.11.2017.
19:08
Ž. Mutavdžić - Vestionline

Čitajte na VESTI DIGITAL: Miša smrt pobedio

facebook.com/ Pays d'Aix Université Club Handball
Slaviša Đukanović: Posle tmurnih oblaka i kiše uvek dođe sunce 

Šok, neverica, očaj... Nekadašnji rukometni reprezentativac Srbije Slaviša Đukanović (38 godina) doživeo je srčani udar na treningu Eksa i nalazi se u komi u bolnici u Marseju. Vest koja je brzinom svetlosti prostrujala Francuskom i Srbijom poslednjeg dana oktobra šokirala je sve, posebno one koji ga poznaju.

Radi se o sportisti od glave do pete, bez poroka, koji nikada nije imao zdravstvene probleme osim uobičajenih sportskih povreda. Mnogo pitanja, kako, šta, da li je moguće? Odgovora nije bilo tih prvih dana životne drame koja je zadesila porodicu Đukanović, samo jedna želja, nada - da Miša bude dobro.

Posle tmurnih oblaka i kiše, uvek dođe sunce, pa je Đukanovića, koji poslednjih 15 godina brani u zemlji "galskih petlova", obasjala svetlost. Posle sedam dana pakla, Miša, kako ga svi znaju u rukometnom svetu, je dobro i oporavlja se u krugu porodice. Vedar, pozitivan, kao da se ništa nije dogodilo, ekskluzivno za "Vesti" je pričao o događajima pre i posle drame.

O drami sa hepiendom našeg nekadašnjeg rukometnog reprezentativca Slaviše Đukanovića  možete pročitati u štampanom izdanju "Vesti" za 13. novmbar ili na VESTI DIGITAL.

Zavisno od toga da li korisitite android ili apple platformu aplikaciju možete skinuti sa:

za Apple uređaje: https://appsto.re/de/XSioib.i

za android uređaje: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.publiss.client.p999R6wI!

2024 © - Vesti online