Nedelja 12.11.2017.
14:09
Vesti

"Vesti" 25 godina više od novine

Vesti

Jer, ako još jednom dobro pogledate vaš i naš prvi broj, primetićete naslove: "Nema glasanja u inostranstvu" i "Srbija na udaru". Izbijali su i prolazili ratovi, donosile se i ukidale sankcije, raspadale i menjale države, a naša Srbija i sa njom svi Srbi širom sveta i dalje muče slične brige.

Još jedna stvar se za proteklih četvrt veka nije promenila. "Vesti" su i sada, kao i svih proteklih godina, kao i tog decembarskog utorka '92. bile i ostale - nezavisni list.

List koji neguje tradiciju, istoriju, kulturu, jezik i pismo našeg naroda. List koji nastoji da bude prisutan svuda gde je naš narod. List koji u stalnoj potrazi za istinom na prvo mesto stavlja njegovo veličanstvo čitaoca nudeći mu tačnu i pravovremenu informaciju.

Od tog prvog broja do danas trudili smo se da budemo spona između matice i vas koji ste u potrazi za boljim životom krenuli u beli svet. Tako je nastao Humanitarni most, preko koga ste baš vi postali najveći humanitarci, jer ste verovali da će pomoć koju šaljete preko nas stići u prave ruke.

"Vesti" se danas svakog dana, osim nedeljom, štampaju u tri grada - Frankfurtu, Torontu i Sidneju i distribuiraju na tri kontinenta. U Evropi istovremeno izlaze i na ćirilici i na latinici.

Grafičkim izgledom i dizajnom prate, a često i diktiraju moderne tokove u svetu medija. Iz "Vesti" su izašli i mlađi "brat" - internet portal Vesti-online i tek rođeno "čedo" Vesti Digital zahvaljujući kojima brojne informacije i digitalno izdanje novine naši ljudi mogu da čitaju u svakom delu sveta.

Zajedno smo rasli, družili se i sarađivali i idemo zajedno ka obeležavanju jubileja. Zahvaljujući i Vama, "Vesti" su već 25 godina - više od novine.

2024 © - Vesti online