Subota 11.11.2017.
11:09
Vestionline, Kurir rs, Stars

Prijovićka se žestoko posvađala s Filipom: Neću da živim s Brenom!

instagram.com/aleksandraprijovic
Pukla tikva?

Folkerka se požalila prijateljima da Bobin sin insistira na selidbi, iako zna njen stav o tome.

- Aleksandri je više muka od spekulacija da živi na Brenin račun, a opšte je poznato da je jedna od najplaćenijih „Grandovih“ pevačica i da ima mnogo posla. Kada bi se uselila u vilu, ne bi mogla da se opere od raznoraznih priča. Ona je u toj kući uvek dobrodošla i često je tamo, ali odavno je Filipu stavila do znanja da ne želi da se iseli iz svog stana.

On je samo hteo da budu svi zajedno jer se dobro slažu. Aleksandru je naljutilo što je on uporan u tome i maltene je prisiljava jer joj svakodnevno govori: „A šta misliš da ipak počnemo da živimo kod mojih?“ Brena je na Aleksandrinoj strani i ona smatra da devojka poput nje treba da bude samostalna, a da u njenu kuću s koferima može doći u bilo koje doba dana i noći - otkriva izvor "Kurira" i dodaje da su nedavno zaratili kao nikad dosad.

- Toliko su se svađali da je na kraju svako otišao na svoju stranu i nisu se čuli dva dana. Filip odavno zna za njenu odluku, ali mislim da je namerno provocira. U svakom slučaju, među njima je sad sve u redu - zaključuje izvor.

Aleksandri i Filipu uskoro se bliži godišnjica veze. Oni su planirali da organizuju žurku u njihovom restoranu na Dedinju, koji su nedavno otvorili.

2024 © - Vesti online