Petak 10.11.2017.
21:32
B.Sekulić, D.Marković

Haos u Zemunu: Štrajk u glavnoj pošti, blokirane ulice, stigla i policija (VIDEO)

Štrajkači su potpuno blokirali zgradu Pošte i stvorene je velika gužva. U sve se umešala i policija koja pokupšava da reši probleme dok brojna vozila sa znakom Pošta totalno blokiraju prilaz zgradi.

Stvorile su se ogromne kolone, a u velikom problemu su i meštani koji su ostali zaglavljeni u kolonama u blizini glavne pošte.

Uprava carina se već oglašavala jer se već tri dana ne isporučuju paketi i pošiljke a mnoge stranke su izrazile svoj protest zbog toga.

"U Beogradu se od 8. novembra pošiljke ne isporučuju i ne otpremaju iz Glavnog poštanskog centra, iako se postupak carinjenja pristiglih pošiljaka odvija uobičajenom dinamikom" navela je Uprava carina.

Kako su pisali mediji prethodnih dana, Iako je na prvi pogled u "Pošti Srbije" sve u najboljem redu, na sceni je jedan od najradikalnijih protesta u poslednjih deset godina, jer je većina usluga gotovo potpuno blokirana.

Štrajk je radikalizovan kako se slutilo i na snazi je u ovom trenutku poptpuna blokada logističkog centra u Zemunu. Radnici su već duže vreme nezadovoljni zbog izostanka povećanja zarada i bahatog ponašanja direktorke Mire Petrović. Sindikat je najavio i razgovore sa ministrom Ljajićem, ali je po večeraašnjim događanjima jasno da od dogovora nema ništa.

2024 © - Vesti online