Subota 11.11.2017.
03:30
Vesti

Savršeno mesto za opuštanje: Idealan odmor u Zepter hotelima

Promo
Za svakog ponešto: Hotel Zepter Vrnjačka Banja

Hotel Zepter, Vrnjačka Banja

Na mestu nekadašnjeg hotela Zvezda, na centralnom delu šetališta Promenada u Vrnjačkoj Banji, nalazi se Zepter hotel, koji raspolaže sa 120 soba i četiri apartmana. U ponudi hotela su jednokrevetne i dvokrevetne sobe (sa francuskim ili klasičnim ležajem), studija i apartmani. Svaka soba ima TWC, TV sa kablovskim kanalima i besplatan WiFi. Apartmani su opremljeni Zepterovim proizvodima za zdrav i dug život.

Hotel pruža raznovrsne sadržaje svojim gostima: dva restorana (Zepter Smart Life restoran i Kristalna dvorana), Zepresso aperitiv bar, letnju terasu sa pogledom na Promenadu u okviru Zepter Smart Life restorana, kardio-internističku i zubnu ordinaciju. Pored samog ulaza u hotel nalazi se Zepter Garden Block, otvoreni prostor gde gosti mogu uživati u raznovrsnom asortimanu hrane i pića.

Promo
 

Od sportskih sadržaja, najatraktivniji je novi zatvoreni bazen sa termalnom vodom i džakuzijem, koji u letnjem periodu ima svoju baštu sa aperitiv barom, kao i potpuno novu teretanu i saunu. Ovaj hotel je poznat po kongresnim salama - Zepter Conference Hall i Zepter Meeting Room, kapaciteta do 1.200 mesta, s mogućnošću rada u plenumu i po sekcijama u manjim salama.

Preuređena Kristalna sala Zepter hotela, sa 450 mesta, pogodna je za organizaciju svečanih večera i zabava. Iz Kristalne sale se pruža pogled na terasu u okviru Zepter Smart Life restorana, sa 160-200 mesta, kao i na Promenadu i banjski park. U hotelu se poslužuje doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera prema meniju, a hrana se priprema na zdrav način u vrhunskom Zepterovom posuđu.

Svaki gost hotela ima obezbeđen besplatan parking prostor, kao i besplatan WiFi u celom hotelu.

Vrnjački park

Neposredno uz hotel nalazi se jedinstveni Vrnjački park - simbol lepote i zdravlja tela i duha. Šetnja uz Vrnjačku reku dovešće vas do Rimskog izvora, smeštenog u prostranom i najlepšem delu parka, sa raznovrsnim cvetnim aranžmanima, a zatim do Japanskog vrta, koji je poklon japanskog naroda i izgrađen je po japanskoj tradiciji sa jezercetom i karakterističnom vegetacijom. Takođe, možete posetiti i četiri izvora mineralne vode: Jezero (temperatura vode 27 C), Snežnik (17 C), Slatina (14 C) i Topla voda (36,5 C).

Promo
Raj za sportiste: Hotel Drina, bajina Bašta

Hotel Drina, Bajina Bašta

Vrhunska usluga i udobnost očekuju vas u hotelu Drina, smeštenom u samom centru Bajine Bašte, uz reku Drinu (168 km od Beograda i 38 km od Užica).

Promo

Pored 67 moderno opremljenih soba i šest apartmana, od kojih 26 najnovijih soba po najvišim standardima u hotelijerstvu, hotel raspolaže i kongresnom dvoranom (kapaciteta 150 mesta), kompletno opremljenom za održavanje kongresa i seminara.

U restoranu hotela Drina (kapaciteta 120 gostiju) mogu se organizovati sve vrste svečanosti, a na jelovniku se nalaze domaći specijaliteti.

Hotel Drina nudi odlične uslove za smeštaj i ishranu sportista tokom priprema na otvorenim terenima i sportskoj hali koji se nalaze u blizini.

Za goste hotela se organizuju razni izleti i posete prirodnim lepotama Nacionalnog parka Tara, vožnje čamcima rekom Drinom ili krstarenje jezerom Perućac.

Promo
U zagrljaju dve reke: Vila Drina

Vila Drina

Vila Drina je ušuškana u bujno zelenilo Perućca, 13 kilometara uzvodno od Bajine Bašte, u podnožju planine Tare. Smeštena je u zagrljaju dve reke Vrela i Drine, obe udaljene od hotela svega dvadesetak metara.

Na tom mestu vodopad reke Vrelo, najkraće reke u Evropi, duge 365 metara, obrušava se u Drinu. Sa ovog čarobnog mesta gosti ponesu nezaboravne uspomene na
okrepljujući boravak i zdrav san uz huk vodopada.

Raskošna vila građena između dva svetska rata, nedavno je potpuno obnovljena i pretvorena u moderan hotel sa 14 soba sa najsavremenijom opremom i infrastrukturom. Vila raspolaže sa salom sa 40 mesta za sedenje u kojoj se održavaju manji seminari i skupovi.

Restoran Vrelo, koji je pogodan za sve vrste svečanosti, u neposrednoj je blizini vile Drina, sa jednom od najlepših terasa na samom vodopadu (kapacitet 200 mesta) i raspolaže sa salom kapaciteta 140 mesta, kao i 60 natkrivenih mesta na terasi.

2024 © - Vesti online