Petak 10.11.2017.
22:48
S. Đ. - Vesti

Željko na neobičan način najavio koncert: Kamionom kroz Beograd

Facebook/Zeljko Joksimovic
Drugačije: Željko Joksimović

Zajedno sa članovima Kapital snjing orchestra on se kamionom provozao okolinom Beograda, snimajući spot za potrebe promocije koncerta u koji je uvrstio i hit "Milimetar", u sving i džez ritmovima. Snimanje je trajalo nekoliko sati po jakoj košavi, koja je zadavala muke ekipi, ali im nije pokvario raspoloženje.

- Volim da eksperimentišem i probam nove stvari u poslu kojim se bavim, ali se uvek trudim da održim kvalitet. Dobro smo se zabavili, a verovatno je bilo neobično i ljudima da nas vide obučene u sakoe i sa leptir mašnama, sa instrumentima na kamionu. U svakom slučaju, lepo iskustvo i zanimljiv uvod u koncert kom se radujem - rekao je Joksimović.

Za koncert u Centru Sava vlada ogromno interesovanje publike, pa je već sada izvesno da će atmosfera biti za pamćenje.

Hitovi u džez ritmu

Željkov projekat "Dva sveta" oduševio je publiku, na čiji zahtev ponovo i nastupa u Centru Sava za manje od godinu dana. On je neke od najpoznatijih folk, pop i rok pesama, kao i nekoliko svojih numera uradio u sving i džez ritmovima. Na spisku pesama su hitovi "Ja sam težak kao konj" (Električni orgazam), "Jesen u mom sokaku" i "Vlajna" (Predrag Živković Tozovac), "Suada" (Plavi orkestar), "Dva sveta" (Toma Zdravković), "Neko te ima noćas" (Van Gog), dok je iz svog repertoara izdvojio numere poput "Zaboravljaš", "Nije ljubav stvar", "Ono naše što nekad bejaše".


 

2024 © - Vesti online