Petak 10.11.2017.
21:21
Ž. Marković - Vesti

Zdravka u penziju ispratili u kravatama

Za ovu priliku su svi članovi i prijatelji kluba došli u kravatama, pošto je slavljenik Zdravko bio pedantan ne može se videti bez tog modnog detalja. Za dobro raspoloženje potrudio se orkestar Duo Veliša i Ružica, koji su sve članove ovog kluba razveselili. Nakon dobre večere podeljena je i slavljenička torta, koja je napravljena u obliku bele košulje sa kravatom.

- U Švajcarsku sam došao daleke 1974. godine i radio kao konobar više od 25 godina. Radio sam od najobičnijih kafana do hotela sa pet zvezdica. Imao sam priliku da lično služim bivšu predsednicu Švajcarske gospođu Šlumpf, ministra Dajsa i ministarku policije gospođu Merc. Retko se kome ukaže prilika da služi predsednike i ministre Švajcarske, eto ja sam imao tu šansu i priliku i veoma mi je drago zbog toga. Kada nisam mogao više da radim , jer ovaj posao traži dosta kretanja i snalažljivosti, našao sam malo smireniji posao i nastavio sam da radim kao taksista, takoreći dan-danas - kazao je za "Vesti" slavljenik Zdravko Dragojević.

Želje za dobro zdravlje

- Zdravko je naš dugogodišnji član, pa je klub i ovog puta izašao u susret, kao i do sada našim članovima i dali smo prostorije na korišćenje za njegovo veselje. Želim mu sve najbolje i da u miru provodi penzionerske dane - izjavio je predsednik SKK "Sveti Sava" iz Flavila, Zdravko Živanović.


 

2024 © - Vesti online