Subota 11.11.2017.
01:30
M. A. - Vesti

BMW X3 - savršen "gradski terenac"

Facebook/BMW X3
Savršenstvo tehnike: Novi BMW X3

Sa modelom BMW X3 je ovaj koncern 2003. uspostavio segment "vozila sportskih aktivnosti". Oko milion i po do sada prodatih primeraka jasan je dokaz uspešnosti ovih modela. Novi model BMW X3 ispisuje istoriju dalje, sa svojim moćnim pogonom i luksuznom opremom. Kao i kod svojih prethodnika, novi model povezuje odlične vozne karakteristike sa neograničenim svakodnevnim potrebama vozača.

- Novi X3 je tehnički potpuno novo vozilo - kaže Uve Holcer, šef BMW filijale srednje Nemačke i dodaje: - Posebnu pažnju su stručnjaci posvetili mogućnosti elektronskog povezivanja.

Tako, novi BMW X3 ne samo da je dobro umrežen, da jednim pritiskom na dugme proverava mejlove, preuzima ciljne adrese iz smartfona i pronalazi online slobodna mesta za parkiranje, već svojim novim voznim asistent-sistemom nudi potpunu sigurnost vožnje.

Pet centimetara duža platforma, na kojoj je izrađen, ista je kao kod limuzine BMW 5, čiji je ekstremno visok komfor u potpunosti preuzet, a tu je i pogon na sva četiri točka i automatski menjač sa osam brzina.

Svi zainteresovani će sutra na prodajnoj premijeri novog modela imati priliku i da se prijave za jedinstveni akcioni vikend u austrijskim Alpima, gde se mogu takmičiti u vožnji po snežnim i ledenim stazama.

BMW je novim modelom X3 još jednom potvrdio svoju vodeću poziciju na tržištu automobila.

2024 © - Vesti online