Četvrtak 09.11.2017.
19:00
Vestionline, Sport klub

Kazna ako budu igrali za Srbiju

Vesti - N. Đurović
Selektor Đorđević bi mogao da bude u velikom problemu

Kako je u intervjuu za Sport klub rekao Dragan Milosavljević klub iz Malage ne može da zarani Nedoviću, Musliju i njemu da se odazovu pozivu, ali bi mogli da budu kažnjeni zbog toga.

- Svako bi voleo da igra za reprezentaciju, velika bi nam čast bila naravno. Ipak, malo je komplikovano… Unikaha nas baš nije pustila – njihovo mišljenje jeste da ne mogu da nas zadrže, ali da će biti sankcionisano ako odemo. Ne znamo šta nas čeka kad se vratimo ovde i na koji bi način bio sankcionisan naš odlazak da igramo za reprezentaciju, to nam nisu rekli - kazao je Milosavljević.

Ni samom igraču nije jasno šta im je činiti.

- Imamo treninge u tom periodu. Mislim da su svi igrači u problemu, mi smo ti koji su između dve vatre, a ostali su se sklonili po strani i pustili nas da vidimo šta ćemo. U nezgodnoj smo situaciji i, pravo da vam kažem, ne znam šta ćemo i kako ćemo. Voleli bismo da dođemo, ali dezinformacija je da nas je klub pustio.

Podsećamo da je selektor Đorđević na spisak stavio čak devet igrača koji nastupaju za evroligaške timove, a pitanje je ko će od njih biti u mogućnosti da se odazove.

2024 © - Vesti online