Petak 10.11.2017.
01:30
A. Šišić - Vesti

Amazonke sa Instagrama: Vajari figure iz snova

pixabay.com
Da li vi idete u teretanu?

Da bi dali primer onoga što zagovaraju, i oni sami moraju da izgledaju savršeno. Zahvaljujući Instagramu svet se upoznao sa amazonkama 21. veka. Njih nije proslavio samo dar da pomognu gojaznima da smršaju već i njihov izgled od koga zastaje dah.

Kraljica belfija

Titulu kraljice belfija (selfija pozadine) nosi sa ponosom personalni trener Amanda Li. Osim individualnih treninga, Amanda želi da podeli svoje znanje, pa često na Instagramu, gde je prati skoro tri miliona ljudi, postavlja svoje treninge.

Portorikanka Ana Delija Iturondo je odavno poznata u bodibilding krugovima. Preko društvenih mreža svet je saznao za ovu vatrenu crvenokosu damu. Ona svakodnevno postavlja fotografije treninga i deli savete na koji način žene mogu da izgledaju poput nje.

Osim što u slobodno vreme voli da diže tegove, Ana je i fitnes model, a njeno zanosno lice i telo krasi naslovnice mnogih časopisa. Samo na Instagramu je prati više od 506.000 kako žena tako i muškaraca.

Lizabet Lopez je devojka koju na društvenim mrežama prati 2,1 milion ljudi. Dame posećuju njen profil zbog saveta, a muškarci zarad sopstvenog užitka.

Ova lepotica je nagrađivani trener iz Kanade, nutricionista i izumitelj takozvane metode peščani sat. Lizabet na internetu pokazuje da osim lepog lica koje joj je podarila majka priroda, za zavodljivo telo, uzak struk, izvajane pločice na stomaku i atraktivnu zadnjicu svako mora da se pomuči i ona to radi svakodnevno.

Poznate dame kada požele da doteraju liniju odlaze kod Dženet Dženkins. Ova savremena amazonka trenira slavne dame poput pevačica Keli Roland i Pink. Svojevremeno je osnovala Holivudski trenerski klub i dobila sertifikat nutricioniste.

Vežbanje uz mobilni

Mnoge dame zaziru od mišićavih devojaka. Ipak, dokaz da tegovi ne moraju da pretvore žensko telo u muškobanjasto dokazuje australijski personalni trener Kajla Itsines. Ova dama je za zlobnike premršava. Uprkos zluradim komentarima na Instagramu je prati skoro pet miliona ljudi. Devojke svakodnevno koriste njenu fitnes aplikaciju za mobilni telefon u kojoj zadaje vežbe i deli smernice na koji način dame mogu da dođu do savršene figure.






 

2024 © - Vesti online