Četvrtak 09.11.2017.
09:26
Vestionline

Neverovatan snimak: Todorić u trku, beži od snimatelja ulicama Londona

Manje od 24 sata nakon što ga je londonski sudija pustio na slobodu uz kauciju, vlasnik "Agrokora“ Ivica Todorić (66) pojavio se u policijskoj stanici Kensington.

Sud je Todoriću naložio da mora da se javlja policiji tri puta nedeljno, a nekadašnji prvi čovek posrnulog koncerna svoju prvu posetu odradio je već u sredu, piše hrvatski list.

Niko ga nije očekivao u stanici samo dan nakon puštanja na slobodu, svi su mislili da će se pojaviti u petak. 

Ekipa HRT je za svaki slučaj dežurala ispred policijske stanice u luksuznoj četvrti, a, kako navodi "Jutarnji list“, Todorić je pokušao da ih zaobiđe preko sporednog izlaza, ali oni su ga ipak uočili i prišli mu sa leđa, na šta se on bez reči dao u trk.

Novinari su neko vreme trčali za njim, ali nisu mogli da ga stignu. 

- Očito je u dobroj formi. Pobegao nam je za dve, tri ulice, a čini se da je već ispunio svoje jučerašnje obećanje da će nam prirediti još iznenađenja - izjavila je novinarka Silvija Skočajić, koja se iz Londona javila u Dnevnik HRT.

Todorić, prema nekim informacijama, navodno živi blizu policijske stanice. 

On je u utorak pušten na slobodu uz kauciju od 100.000 funti, ali je predao svoje isprave, a ima obavezu, kako se navodi, i nošenja sigurnosne narukvice koju ne sme da skida svake noći od ponoći do tri sata ujutru.

2024 © - Vesti online