Sreda 08.11.2017.
22:30
Vestionline

Vikend damskih vokala i klavira u Akademiji 28

Akademija 28

Nakon završetka večernjih pozorišnih predstava, ovog vikenda publika će imati priliku da svoj pozorišni izlazak upotpuni kvalitetnim muzičkim sadržajima - koncertom benda Sweet Pepper u petak, i dueta Jovane Milošević u subotu uveče.

Dva izvanredna ženska vokala, Marije Aranđelović i Jovane Milošević, predstaviće nam se u pratnji pijaniste Ivana Aranđelovića i Dušana Sarića. Obe dame diplomirale su na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu i aktivno se bave, svaka u skladu sa sopstvenim afinitetima, pevanjem i sviranjem.

Jovana Milošević masterirala je džez pevanje a publici je, između ostalog, poznata po saradnji sa bendom MaraQYa, Luz Azul i angažmanu u pozorišnoj predstavi "Kad je Francuz sreo Srpkinju".

Akademija 28

Marija Aranđelović javnosti se prvi put predstavila sa nepinih 19 godina, u TV emisiji "Stars" i od tada se aktivno bavi pevanjem. Poslednjih godina pored nastupanja u okviru sastava Sweet Pepper, započinje i snimanje autorskih pop pesama pa se spotovi za njene singlove mogu pogledati i na jutjubu.

Ulaz na koncerte je slobodan a mesta se mogu rezervisati na: 011 3619 342

2024 © - Vesti online