Sreda 14.07.2010.
10:49
Vestionline

Butorović traži Karadžićevu ostavku!

Prvi čovek Novosađana napominje da selektor Radomir Antić iigrači zaslužuju sve čestitke, jer su dali sve od sebe, ali nisu imali adekvatnu podršku ljudi sa Terazija.

"Igrači su dali sve od sebe na terenu, ali je sasvim jasno da oni koji su u Južnu Afriku otišli tamo da se slikaju i poziraju nisu pružili pravu podršku. Gde su bili čelnici FSS? Nisam ih video onda kada je trebalo da podrže Antića i fudbalere", rekao je Butorović za "Alo".

Njemu je najviše zasmetalo to što je posle eliminacije sa Mundijala Tomislav Karadžić odmah okrivio Antića za neuspeh najavivši mu smanjenje plate.

"Pa, zašto mu je dao toliki ugovor? Lako je sada prebaciti odgovornost na drugoga, a šta je sa odgovornošću predsednika? Ja sam, naravno, kriv za prošlogodišnje peto mesto Vojvodine u šampionatu jer sam ja doveo trenera. Takva je situacija i sa Karadžićem. On je jedini krivac za neuspeh na šampionatu sveta", poručio je Butorović.

Popularni Bata Kan Kan takođe dodaje da je Karadžić izgubio svaki integritet u FIFA i UEFA o čemu najbolje svedoči kazna od četiri utakmice zabrane za selektora Srbije Radomira Antića.

"Isti sudija je oštetio i Englesku, ali se njima FIFA izvinila. Nama se nije izvinila, već je drakonski kaznila selektora. To je zato što Karadžić nema nikakav integritet i niko ga u FIFA ne shvata ozbiljno", napominje Butorović. 

2024 © - Vesti online