Sreda 14.07.2010.
09:21 >> 09:36h
Vestionline

Hrvati svaki dan pretuku stranog turistu

Klub ispred koga se desila jučerašnja tuča

Prema nezvaničnim informacijama do okršaja ispred kluba došlo je posle kraćeg koškanja, a Brazilac je završio s teškim telesnim povredama i razbijenom glavom. Zbog izliva krvi u mozak trenutno se nalazi na odeljenju intenzivne nege u dubrovačkoj bolnici.


Muškarac, za kojeg zagrebaka štampa navodi da je državljanin Hrvatske, ubrzo pošto je pretukao Brazilca pobegao je u nepoznatom smeru, a incidentu je prisustvovao veliki broj svedoka, što bi trebalo da pomogne u otkrivanju krivaca za još jedan incident na hrvatskoj rivijeri.


Početkom meseca u Dubrovniku su pretučena i dva Irca, a policija je uhapsila hrvatskog ultimatfajtera Kristijana Peraka, koji je zbog nesuglasica oko naručivanja pića u jednom noćnom klubu nasrnuo na strane goste.


Nekoliko dana kasnije u Cavtatu je ispred svog hotela pretučen državljanin Južnoafričke republike, koji je morao da bude smešten u bolnicu zbog teških povreda.


Prošle nedelje iz hrvatskih Vodica prevremeno se vratila i srpska porodica iz Beograda zbog napada koji su doživeli na sred ulice.

2024 © - Vesti online