Utorak 07.11.2017.
12:00
Vestionline, Tanjug

Odbornici SNS ometali novinare dok su uzimali izjavu od Balše Božovića

Tanjug
Balša Božović

Dok je Božović davao izjavu novinarima, oni su mu dobacivali kritikujući prethodnu vlast.

Zamenik šefa odborničke grupe SNS Vladimir Orlić na pitanje da li smatra da je to pristojno ponašanje, a s obzirom da novinari nisu mogli da čuju šta je Božović govorio, rekao da je video ljude koji su držali plakate, ali i da je on Božovića dobro čuo šta je govorio.

- Ja ne znam da li je to neki problem sa razlaganjem zvuka, ja sam njega sasvim dobro čuo, tako da nisam čuo dobacivanje. Nisam primetio da je Božović bio prekinut u bilo kom trenutku - rekao je Orlić i odbacio kritike da SNS urušava instituciju Skupštine grada.

On je novinarima poručio da bi bilo bolje da ga o narušavanju ugleda pitao svaki put kada neko od odbornika SNS, "poput onih iz žutog preduzeća u skupštinskoj raspravi bude nekome opsovao majku". 

Božović je u odgovoru pred novinarima rekao da je to što se moglo videti "sramota SNS, koja nema nijedan argument i ne dozvoljava opoziciji da bilo šta kaže i kritikuje".

- Ovo je samo strah od istine i ovo je jedna velika nervoza zato sto Aleksandar Vučić, Siniša Mali i Goran Vesić znaju da su pukli u Beogradu i ovo je poslednja šansa da nešto pokušaju da urade pred beogradske izbore. Ovo je strah, zebnja, znaju da su gotovi  ida će posle ovih izbora otići u istoriju - rekao je Božović.

Odbornici SNS koji su držali fotografije nisu želeli da daju izjave novinarima i da se predstave.

2024 © - Vesti online