Utorak 07.11.2017.
11:24
Vestionline, Tanjug

Nacional: Hrvatske vlasti tačno znaju gde je Todorić

youtube.com/privredni hr
Završio i na crvenoj poternici Interpola: Ivica Todorić

"Postoje dva nivoa komunikacije, policijska i obaveštajna. Visoki policijski zvaničnici kontaktirali su s engleskim kolegama. Isto je učinila i obaveštajna služba", tvrdi ovaj nedeljnik.

Do tih informacije, kažu, došlo rekonstruiranjem telefonskih brojeva kojima se služi Ivica Todorić kao i članovi njegove porodice.

Takođe, Nacional tvrdi kako im je izvor blizak Anti Todoriću potvrdio da su se krajem prošle sedmice našli, otac i sin, Ante i Ivica Todorić, a otkrivaju i njegovu londonsku adresu - Hall Road 48. 

Za Todorićem je prošle sedmice raspisan evropski nalog za hapšenje, a kada je objavljen da je on sada najtraženiji na spisku Evropolica, istog dana se oglasio vlasnik Agrokora i na svom blogu napisao da hrvatske vlasti celo vreme znaju njegovu tačnu adresu, ali je premijer Andrej Plenković to na neki način demantovao.

"Moji su advokati  u stalnom kontaktu sa vlastima i nadležnim institucijama kojima je poznata moja adresa, i to još od pre nego što je protiv mene pokrenuta bilo kakva istraga", napisao je Todorić dodajući da se ne skriva i da mu je savest čina.

2019 © - Vesti online