Utorak 07.11.2017.
09:22
Vestionline, Tanjug

Beko: Moja deca i ja živimo kao u rovu

A. Čukić
Milan Beko

- Nisam u strahu, nikoga se ne plašim, ali se i ne osećam apsolutno sigurno. Živim kao u rovu, ja i moja deca. Kad sam u Beogradu više ne idem na posao i s posla istim putem, kao što sam to ranije činio. Svakog dana vidim slike tog događaja u glavi, a kako vreme prolazi, vraća mi se više detalja kojih ranije nisam mogao da se setim - rekao je Beko za beogradski list.

On navodi da zna da nikome nije napravio takvu štetu da bi neko pokušao da ga ubije. 

- Za mene je ovo egzistencijalno pitanje, jer opasnost nije otklonjena. Tu se ne radi o manje ili više para, nego o životu - rekao je Beko. 

On je danas saslušan u Višem sudu u Beogradu kao oštećeni, u postupku koji se vodi protiv Aleksandra Zdravkovića i Maje Androvac. Oni su optuženi za pokušaj, odnosno pomoć učiniocu u pokušaju ubistva biznismena u novembru 2014. godine ispred njegove kuće u beogradskom naselju Senjak. 

Beko je za "Novosti" naveo i da je pomalo razočaran u nadležno tužilštvo, od kojeg je očekivao da "efikasnije i profesionalnije radi". 

- Ako imaju za cilj da razreše kako moj tako i druge slučajeve, trebalo bi da rade brže i bolje. To se očekuje od državnog organa - rekao je Beko.

2024 © - Vesti online