Nedelja 05.11.2017.
22:30
G. Gligorević - Vesti

"Dobricu" smo pravili iz srca

A. Čukić
Prvi put u Torontu: Slavko Štimac (Foto: Arhiva)

- Drago mi je što sam ovde među vama, i to po prvi put. Nikad pre nisam bio u Torontu, iako sam godinama živeo u Americi, nije me valjda, put naneo, a eto sada imam i dobar razlog. Ovde sam zbog filma, koji svi mi koji smo ga radili, želimo da vidi što više gledalaca, posebno naši ljudi koji žive daleko. Pravili smo ga iz srca i na način koji je blizak našim uverenjima - rekao je Štimac.

Na programu festivala su filmovi "Igla ispod praga" Ivana Marinovića i "Vojna Akademija 3 " Dejana Zečevića, dok će sutra biti prikazani "Jesen samuraja" Danila Bećkovića i "Rekvijem za gospođu J." Bojana Vuletića. Publika će takođe moći da pogleda studentski film "Stevan M. Živković" Vladimira Tagića i "Pipači hleba" Dušana Šaponje i Dušana Čavića.

U razgovoru sa poznatim glumcem nakon prikazivanja filma publika je bila jednoglasna: "Hvala vam na ovakvom filmu i na tome što ste došli. Dobro je da se snimaju ovakvi neobični i jedinstveni filmovi, mi smo baš uživali.

Pred publikom na otvaranju se poklonio i Goran Marković, reditelj filma "Slepi putnik na brodu ludaka", te režiser kratkog filma "Absence is Present" Vladimir Paskaljević.

2024 © - Vesti online