Ponedeljak 06.11.2017.
05:10
O. Đoković - Vesti

Srpska glumica osnovala pozorište: Tanjin i Krisov omaž Elvisu

O. Đoković
Uigrana ekipa: Žerom, Martin, Kris i Tanja

Razumljivo je da se u sali takvog imena ne igraju đavolje ružne predstave, ne može se desiti da tu gledaoce spopadnu užasi prošlih i današnjih dana, a to Tanja ovako tumači:
- Šta god stavljam na program u pravcu je zabave, razonode. Hoću da se kod mene gledaoci odmore i da kući krenu pevajući.

Dolazili su u Tanjino pozorište brojni ugledni gosti, pisci su veličali ljubav, slobodu i rodnu grudu, dečje bajkovite predstave su donosile radost, a podmlađivale roditelje i njihove roditelje, bilo je večeri šansona, starogradskih i romskih pesama, bilo kabarea i mjuzikla, a ovaj put, u svom poslednjem angažovanju, odmotala je Tanja jubilej koji bi očarao svakog stanovnika naše planete.

Koncert i na Monparnasu

Kris Evert je poznati pariski lik, veče uoči nastupa kod Tanje, na istu temu Elvisa Preslija, odradio je koncert na Monparnasu, da bi mu u Teatru anđela, u uspešnosti omaža, uz tematski kviz i anegdote, veliku pomoć pružili glumica Tanja, reditelj Aleksandar, pevač Žerom i svugdestižuća Martin, inače su uigrana vredna ekipa Tanjinog teatra.

- Na pozivne plakate stavili smo "40 godina - 40 naslova", a kako je veče bilo posvećeno četrdesetogodišnjici smrti kralja rokenrola Elvisa Preslija, razumljivo je da je odziv publike bio savršen - govori Tanja.

U glavnoj ulozi Kris Evert, profesijom novinar, a hobijem, opredeljenjem i zaljubljeništvom dubler je Elvisa Preslija. Proučio Kris legendu roka do najsitnijih detalja: odećom, glasom, svirkom, pokretom, izgledom, manirima. To je bilo dovoljno da u svakom posmatraču razbudi nostalgiju, žal za lepotom prošlog vremena. Na 40 muzičkih priča niko ne ostade imun, a uspeo je da neke manje poznate pesme "izvuče iz naftalina".

- Kako je lako vratiti se u romantičnu prošlost! Tek kad se suočimo s retrospektivom tog vremena, osetimo koliko smo bili bogati i srećni - sijajući od zadovoljstva oslikala jeTanja ovaj događaj .

Prolazeći kroz sve skale raspoloženja, publika je uživala od prve do poslednje pesme,a posebno je bio zanimljiv nastavak "iza scene", gde sudomaćini častili "čašama prijateljstva".

2024 © - Vesti online