Nedelja 05.11.2017.
09:57
Vestionline, mozzartsport.com

Zvezda bacila oko na vezistu Rozenborga

EPA-EFE/Javier Etxezarreta
Milan Jevtović (desno) u duelu sa Serhiom Kanalesom iz Real Sosijedada na meču Lige Evrope

Kako piše portal mozzartsport.com nekadašnji igrač Borca iz Čačka u Ljutice Bogdana projetkovan je kao zamena za Slavoljuba Srnića, kojem će narednog leta isteći ugovor sa crveno-belima. Jevtović je u Rozenborgu bio kao pozajmljeni igrač turske Antalije, a prema njegovo obeštećenje bi Crvenu zvezdu koštalo oko 500.000 evra. On je u upravo završenom šampionatu Norveške osvojio titulu sa timom iz Trondhajma.

Jevtović (24) je prošle sezone postigao 13 golova na 29 utakmica u svim takmičenjima i zabeležio osam asistencija, a pored Crvene zvezde ozbiljno interesovanje pokazao je i Salcburg. Austrijanci su spremni izdvoje 1.000.000 evra za njegov transfer, ali kako se može čuti želja fudbalera je da zaigra u Crvenoj zvezdi.

Mladi fudbaler je ponikao u Borcu, iz kojeg se u januaru 2016. godine otisnuo u norveški Bodo, koji je u avgustu prošle godine od njegove prodaje u Antaliju inkasirao nešto manje od milion evra. Pozajmica u Rozenborgu mu se formalno završava 31. decembra ove godine, a ugovor sa Antalijom na leto 2020. godine.

2024 © - Vesti online