Subota 04.11.2017.
19:23
Vestionline

Šta je rekao Krajinović posle istorijskog uspeha?

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
Podvig: Filip Krajinović igraće prvo ATP finale u karijeri i to Mastersa

- Neverovatan osećaj. Nisam očekivao da ću otići čak do finala. U finalu nemam šta da izgubim - rekao je Krajinović i dodao:

- Najsrećniji sam čovek na svetu. Znao sam da moram da ostanem miran i da je njegovo najveće oružje servis. U taj-brejku trećeg seta sam rizikovao pri rezultatu 5:5 i to se isplatilo. Bilo je teško kontrolisati emocije, ali sam znao da moram da ostanem agresivan do kraja. Uspeo sam i ovo je najbolji dan u mom životu.

Na početku sezone, Filip je bio 254. teniser sveta, pre Mastersa u Parizu gde je morao da igra dva kola kvalifikacija bio je 77. a smeši mu se i Top 30 aklo pobedi u finalu Amerikanca Džeka Soka.

- Iskreno, nisam očekivao da će se sve ovako brzo desiti. Cilj je bio da igram što više čelendžera kako bih skupio poene. Počeo sam da verujem u sebe.

Mnogi mu mu predviđali blistavu karijeru posle odličnih rezultata u mlađim kategorijama, ali se onda izgubio, nije ga nigde bilo nekoliko godina.

- Bilo je teško jer sam izgubio sve sponzore zbog povreda. Hvala porodici što je ostala uz mene. Tokom povreda imao sam i veliku podršku Novaka Đokovića i celog Dejvis kup tima - zaključio je Krajinović.

2024 © - Vesti online