Subota 04.11.2017.
12:33
Vestionline

Potpuno gola hoda svetom i beleži neverovatne fotografije (FOTO)

pixabay.com
 

Insprisana Instagram profilom Get Naked Australia, dvadesetjednogodišnja Stera je otputovala u Australiju i krenula u istraživanje divlje prirode. Ona uživa u ovoj ostrvskoj državi, a to dokazuje i svojim fotografijama koje svakodnevno objavljuje na Instagram profilu gde je prati više od 70.000 ljudi.

Stera bez trunke srama sa svojim pratiocima deli fotke na kojima je potpuno gola, a kako kaže, njene fotografije apsolutno nisu seksualne prirode. 

 

A post shared by Naked travel girl (@a.naked.girl) on Nov 2, 2017 at 1:53am PDT

"Želim da širim pozitivnu sliku i pokažem ljudima da golotinja nema veze sa seksualnošću i nije nešto čemu treba da se čude", kazala je Stera za "Miror".

Njen san je da poseti svaku zemlju i nastavi gola da obilazi neke od najlepših svetskih destinacija. 

 

A post shared by Naked travel girl (@a.naked.girl) on Oct 8, 2017 at 6:57am PDT

Uprkos susretu sa komarcima, džinovskim paukovima i planinarima koji se šokiraju kada je vide, 21-godišnja Holađanka kaže da istraživanje prirode, dok na sebi nema nijedan komad garderobe, je veoma osnažujuće i oslobađajuće iskustvo.

Kao jedno nezaboravno navodi šetnju kroz Nacionalni park u Kvinslendu, kada ju je primetio čovek dok je plivala gola u reci. 

 

A post shared by Naked travel girl (@a.naked.girl) on Oct 31, 2017 at 7:21pm PDT

"U današnje vreme brzog života, neverovatne tehnologije i sve napetijih odnosa u svetu, meni je potrebno da dobijem vitamin prirode", napisala je i dodala: 

"Sunce na mom licu i vetar u kosi me veoma umiruje."

 

A post shared by Naked travel girl (@a.naked.girl) on Aug 12, 2017 at 7:43pm PDT

2024 © - Vesti online