Petak 03.11.2017.
18:01
K. N. - Vesti - Foto: Lična arhiva

Želimo vam dobro zdravlje i svu sreću sveta

Lična arhiva
Hvala od srca: Mirjana Stamenković sa ćerkom i sinom

To najbolje govori i sledeći primer, jer je jedna dobra duša sa ovog dalekog kontinenta mislila na jednu samohranu majku - udovicu iz Donjeg Vrtogoša kod Vranja. Reč je o plemenitoj Cveti Antić iz Viktorije, koja je za Mirjanu Stamenković (32) i njene mališane, Dunju (3) i Nikolu (13), poslala dar od 70 dolara.

Ovaj novčani prilog odmah je prosleđen na Mirjaninu kućnu adresu, kako bi mogla da podmiri bar neke od potreba njene male porodice.

- Naravno, kao po nepisanom pravilu novac stiže u više nego dobar čas. U ovom slučaju za mog Nikolu i njegove potrebe u školi, ali i za ogrev, koji stalno dokupljujemo. Grejemo se na drva i to zna mnogo da košta. Život nam je lakši i podnošljiviji samo zahvaljujući tako divnim ljudima poput Cvete, koji stalno misle na nas i šalju nam pomoć. Zato neka dragi Bog čuva i podari našim dobrotvorima sve što požele, a Cveti želimo dobro zdravlje i svu sreću sveta - poručuje Mirjana Stamenković iz Donjeg Vrtogoša, rodnog mesta dobrotvorke iz daleke Australije.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.


 

2024 © - Vesti online