Petak 03.11.2017.
00:22
Z. Marjanović - Vesti

Rampa, jer džaba vozi naprednjake

youtube.com/alek016
Tender jači od partijske lojalnosti

Međutim, vlasnik Konvoj travela Mladen Nešković tvrdi da je ovo preduzeće ostalo bez posla, iz političkih razloga i nije pošteno, jer je, kako kaže, besplatno prevozilo simpatizere SNS na razne mitinge što ga je koštalo, tvrdi, 500.000 dinara.

- Ostao sam kratkih rukava, aopštinski čelnici su mi rekli da je to zato što sam ih napao kad sam govorio o besplantom prevozu njihovih simpatizera. Nisam nikoga napao, a moje autobuse je videla cela Srbija, ali ljudi iz SNS su mi rekli da o tome nije trebalo da govorim - ističe vlasnik Konvoj travela Mladen Nešković.

Mladen Nešković ne poriče da je ponuda čačanskog prevoznika bila povoljnija, ali i on ima svoju računicu.

- Danas bez posla ostaje 29 radnika iz Gornjeg Milanovca koji imaju porodice. Kad se uzme u obzir da moje preduzeće na godišnjem nivou plati 13 miliona dinara poreza opštini Gornji Milanovac, registraciju vozila i 29 radnika, čije su porodice živele od plate koju su primale u Konvoj travelu, onda se postavlja pitanje da li je ponuda Kavim-autoprevoza zaista povoljnija - ističe Nešković.

Prema stavu predsednika opštine Gornji Milanovac i lokalnog predsednika SNS Dejana Kovačevića, javna nabavka za prevoz putnika na teritoriji opštine Gornji Milanovac je obavljena u zakonskim okvirima.
 

2024 © - Vesti online