Sreda 01.11.2017.
18:01
K. N. - Vesti - Foto: Lična arhiva

Stalno u mislima i srcu dobrotvorke

Lična arhiva
Čeka ih još jedno prijatno iznenađenje: Sanja Bartok sa decom

Ne prođe nijedan mesec a da im ova dobra duša ne pripremi mnogo lepih iznenađenja koje sa mnogo ljubavi zapakuje u poveći paket. Isto tako, pošalje i novčanu pomoć od 100 evra. Izuzetka nema ni ovog puta, jer je Nadežda posredstvom naše Redakcije u Bad Filbelu pored velikog paketa i donacije, poslala još jedan poveći paket kojim će dodatno iznenaditi i oduševiti ovu porodicu, koja je prošla kroz mnoge nedaće.

Za Sanju, ženu borca, i njene mališane: osmogodišnju Anu, sedmogodišnju Milenu, šestogodišnjeg Đorđa, petogodišnjeg Branislava, dvogodišnjeg Davida i jednogodišnjeg Vuka, ovakva pomoć mnogo znači. Ostavši rano bez supruga, koga je teška bolest odnela u 27. godini, to se mlada mama našla na životnoj prekretnici, jer je o šestoro mališana trebala da vodi brigu sama i to bez ikakvih primanja.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Njena teška sudbina dotakla je u srce mnoge dobre ljude, kao i našu čitateljku, koji su joj zdušno priskočili u pomoć. Samo zahvaljujući njihovoj prijateljskoj i izdašnoj ruci, Sanji je danas malo lakše.

Zato će, sigurni smo, paketi i novčana pomoć pristigla iz Vizbadena, narednih dana u skromnom domu Sanje Bartok doneti ogromnu radost svim ukućanima o čemu će njihova dobrotvorka moći da pročita u jednom od narednih izdanja našeg lista.

 

2024 © - Vesti online