Četvrtak 02.11.2017.
08:11
D. Petrović - S. Đurić

Bivši muž najbolji prijatelj

Z. K. Munja
Poštuje i voli Zahara: Goca Lazarević

- Razvod je težak, samo zavisi koliko ste spremni da podnesete. Moji bivši supružnici su danas moji najbolji prijatelji. Verovatno smo u tome uspeli jer smo bili pametni ljudi - kaže Kaliopi Bukle koja je bila u braku sa muzičarem Romeom Grilom i glumcem Vasilom Zafirčevim.

- Romeo je uvek verovao u mene i moje pozitivno ludilo. Priča koju smo mi gradili, i poslovno i privatno, natopljena je mnogim emotivnim trenucima, ja sam njegova muza, a on moj oslonac - dodaje makedonska pevačica.

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodnović prošli su sve od strasne ljubavi, braka do traumatičnog razvoda. Padale su teške reči i optužbe, a danas su u korektnim odnosima zbog zajedničke ćerke Hane. On je u braku sa odbojkašicom Majom Ognjenović, a Nata je, kako se čini, sreću pronašla uz trećeg muža Luku Lazikića s kojim čeka bebu.

- Nikada nisam imala netrpeljivost prema Danilu, pobogu, pa ja imam ćerku s njim. Sada smo odstranili sve ono što nije valjalo i nastavili da gajimo ono što valja - rekla je jednom prilikom Nataša.

Goca Lazarević i Milutin Popović Zahar u braku su bili deceniju i po, dobili su sina i ćerku...

- Ja sam ga obožavala. Naša ljubav je izrodila najlepše stvari u životu - našu decu i muziku. On je bio divan učitelj, preobrazovan i prepametan. E sad, sledi neizbežno pitanje zašto smo se onda rastali. Ne volim da se vraćam na to. Rastali smo se zato što je tako moralo da bude - rekla je Goca i pokušala da objasni u kakvim je odnosima sa Zaharom danas.

- U meni je nastavio da živi deo koji ga i dalje poštuje i voli. Pošto sam otvorena osoba, ja to i ne krijem. Muškarci to ne mogu da razumeju, to kako ja njega volim - a ne volim. Mislim da je i on imao sličan problem, ali on ima neki svoj fazon i ne bih o tome da pričam.

Udala se za bivšeg

Kristina Bekvalac je dokaz da ljubav može ponovo da bukne čak i između bivših supružnika. Ona se razvela od supruga Ive Martinovića s kojim ima ćerku Petru, ali pre dve godine su se pomirili, ponovo venčali i dobili sina Nou. Prilikom drugog venčanja matičarka je šaljivo rekla: "Ja vas treći put neću venčavati." Ali, čini se da su posle turbulentnog perioda njih dvoje konačno uplovili u mirnu bračnu luku.

Javne prozivke i tužbe

Goca Tržan i njen bivši muž Ivan Marinković danima su u žiži javnosti jer on bez imalo stida njihov brak "pretresa" u rijalitiju Parovi. Ne samo što u javnost iznosi njihov prljav veš, što proziva njenog sadašnjeg supruga Rašu, već ne mari kako to sve utiče na njegovu i Gocinu ćerku Lenu.

- On je sada poznata ličnost, ima više titula, a jedna od njih je, nažalost, i bivši muž Goce Tržan. Neka se hvali, neka priča šta hoće, ne interesuje me! - kazala je Goca, koja je u braku sa Radomirom - Rašom Novakovićem.

Ivana Stamenković Sindi, bivša članica grupe Models, već godinama bije bitku sa bivšim suprugom Nikolom Pavlovićem, koji je zvanični staratelj njihove ćerke Petre. Ivana tereti bivšeg supruga za nasilje u porodici, a sa druge strane, on je podneo kontratužbu protiv nje. Ko je tu kriv a ko prav odlučiće sud, ali u svemu najviše pati njihova ćerka iako ona ništa nije kriva.
 

2024 © - Vesti online