Sreda 01.11.2017.
18:11
republika.rs, Vestionline

Potrošila 7.000 evra na plastične operacije (VIDEO)

instagram.com/teodoradzehverovic
Teodora Džehverović promenila "lični opis"

Naime, pevačica je na plastičnog hirurga potrošila oko 7.000 evra, te nije ni čudo što joj je majka tokom telefonskog razgovora u Zadruzi poručila da pazi šta radi jer su puno uložili u nju i ne treba da ih bruka.

Teodora je najpre operisala uši jer joj je to bio najveći kompleks, a zatim je usne popunila hijaluronom, pošto je smatrala da njene prirodne nisu dovoljno pune.

Mlada pevačica je imala i problem sa sinusima, te je iskoristila tu priliku da smanji nos.

Njen tata je bio protiv ovih silnih operacija s obzirom na to da je Teodora još uvek veoma mlada, ali ju je majka podržala u svemu jer smatra da je za njen posao vrlo važno da bude zadovoljna svojim izgledom.

- Zašto da ne pričam da sam operisala uši i zašto da ne kažem ako sutra uradim i grudi, bilo šta?! Zašto da ne kažem da sam to uradila? To je sastavni deo života jedne devojke, pa i muškaraca. Ako nismo zadovoljni, sasvim je u redu da nešto malo doradimo, a ja sam odmalena videla da sam klempava i to sam želela da korigujem, pre svega jer sam znala da ću se baviti ovim poslom - rekla je Džehverovićeva pre ulaska u rijaliti.

Da je pevačica opterećena svojim izgledom govori i činjenica da je kao mala bolovala od bulimije jer je smatrala da nije dovoljno mršava da bi bila balerina.

2024 © - Vesti online