Utorak 13.07.2010.
16:09
Vestionline

Partizan otvara sezonu protiv Pjunika

Prvotimci Partizana treniraju u Zemunu

Na noge crno-belima dolazi jermenski devetostruki šampion Pjunik, koji gaji ambicije da preskoči crno-bele. Naime, tamošnji šampion na čelu kluba ima čoveka koji je istovremeno i predsednik njihovog saveza, pa je shodno tome u mogućnosti da u svom klubu napravi reprezentaciju. Ipak, lepa stvar u svemu ovome je što se fudbal, ipak igra i na terenu, a ne samo u kabinetima.

Tihe note iz Partizana ovog leta doprinose tome da mnogi sa nevericom gledaju ka Topčiderskom brdu i Partizanovom evropskom putu ovog leta. Ali, opečeni iskustvom prethodnih godina, kada se „talambasima“ najavljivao pohod na Ligu šampiona, crno-beli ovog puta ne „talasaju“ mnogo. Tako je i trener Stanojević u novinarska pera izrekao da bi bio zadovoljan i sa minimalnom pobedom, bez primljenog gola.

Šta se kuva u "domaćem loncu“, pokazaće prvih 90 minuta ovog dvomeča. Pripreme su prošle i sada kreće ono pravo. Premijerni evropski meč protiv Pjunika igra se u sredu od 20.45h na stadionu Partizan.

Dan pred meč, crno-beli su izašli pred medije na zvaničnu pres konferenciju, a kada je zvanična, onda se zvanično i zbori.
 

2024 © - Vesti online